Refix_logo_RGB_Undertext_Pos_970x400

TrygghetsVakten

TrygghetsVakten erbjuder en rad olika avfuktningslösningar både för vind och krypgrund. Gemensamt för Trygghetsvaktens produkter är att de är energisnåla samtidigt som de är driftsäkra och effektiva.
Trygghetsvaktens avfuktare är de enda som är optimerade för krypgrund och vind. Jämför man Trygghetsvakten mot de traditionella sorptionsavfuktarna så beräknas energiåtgången vara upp till en tiondel.

Trygghetsvaktens lösningar är utvecklade i samråd med KTH och Chalmers tekniska högskola. Trygghetsvaktens avfuktare avfuktar genom styrd ventilation. Det innebär att avfuktaren utnyttjar de torra perioderna under året och använder den torrare luften utanför.

Många av våra kunder som vi installerat Trygghetsvakten hos ,säger att deras totala energiförbrukning minskar efter en installation.
Detta beror på att vinden eller krypgrunden kyls ur mindre under vintermånaderna men också för att isoleringen blir effektivare när den är torr.
Avfuktarna från Trygghetsvakten är driftsäkra och håller hög kvalitet.
När Trygghetsvakten väl är installerad krävs minimalt eller inget underhåll och avfuktaren beräknas hålla minst 50 år.


Vi på REFIX Skadesanering AB är certifierade av TrygghetsVakten att installera Trygghetsvakten vind och krypgrund. Alla krypgrunder och vindar är unika och våra experter kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen. Ring oss för rådgivning och installation!

För utförligare fakta om fukt, lukt, mögel och radon läs gärna vidare på TrygghetsVaktens hemsida.

TrygghetsVakten med på Äntligen Hemma/TV4 med TrygghetsVakten Vind, se klippet här

Mer om avfuktning, avfuktare och fuktmätning
Mer om mögelsanering