Refix_logo_RGB_Undertext_Pos_970x400

referensuppdrag

REFIX senaste referensuppdrag hittar ni alltid på vår facebooksida https://www.facebook.com/Refixskadesaneringab/

Brand på Waxholms Hotell 2016.

REFIX anlitas för omfattande sanering av fastighet samt lösören.

Vattenskada flera bostäder södra Stockholm

REFIX anlitas för att genomföra fuktbesiktning, rivning, avfuktning samt återställning av 6st lägenheter.

Asbestsanering av svartlim
REFIX anlitas för alla typer av asbestsaneringar, detta är svartlim i en bostad i centrala Stockholm.

Entreprenad Salem 2016
REFIX anlitas för riva befintliga fläktrum, installationer, tak, ventilationer. Asbestsanering av sprutasbest och rörisolering. Håltagning för nya installationer samt brandtätning av genomföringar och brandceller.

hört från kund

Ur mail under pågående mögelsanering: "I do appreciate how hard it must be for so many cases to be given to you in such as short space of time and I would just like to thank you both for your assistance with these claims. The process has been made so much easier by your involvement and I am truly grateful for all of your help. All the best."

Citat från uppdragsutvärdering: "Tycker det fungerade alldeles utmärkt. Trevlig och arbetsvillig personal. Sakliga och så vitt jag kan bedöma – kunniga. Vi har haft er i huset tidigare i samband med en vattenskada i en lägenhet. Då var det ett försäkringsbolag som kontaktade er. Mvh Bengt"

Ur mail från kund till vår arbetsledare: "I januari hade vi en stor översvämning i vår källare. Refix gjorde saneringsarbetet och vi ville i all enkelhet framföra ett varmt tack för att ni gjorde ett mycket bra och snabbt arbete i vår källare. Dessutom hade era mannar ett trevligt och professionellt förhållningsätt.

TACK

Elisabet, för styrelsen i brf Hägerberget 42"

Ur brev till Stefan på ett stort försäkringsbolag: "Du engagerade denna märkliga firma Refix som på ett förnämligt sätt kom att hjälpa oss. Dessa förtjusande medarbetare som med en mix av empati, sak kunnande och organisationsförmåga skötte om både oss och våra inventariers återupplivning. Det finns många fler av dina medarbetare att berömma, men vi sammanfattar genom att säga: Varmt tack!"

Ur mail till oss på REFIX: "De flesta människor hör av sig bara när dom har något att klaga på. Jag har desto större anledning att höra av mig i motsatt riktning. Eder skadesanering var exemplarisk: Trevliga och vänliga medarbetare, mycket effektiva och snabba. Vi är mycket nöjda. Med vänlig hälsning Advokat Sten G Carlston"

försäkringsbolag

Nedan länkar till några av REFIX uppdragsgivare

övriga länkar