Refix_logo_RGB_Undertext_Pos_970x400

Sponsring

REFIX sponsrar idrotten för att måna om våra barns framtid.
 -Det skall finnas alternativ för våra barn, sporten är ett bra alternativ som lär ut gemenskap och samhörighet i samband med fysisk aktivitet som ger bra grund för framtiden.  - Alexander Marklund Vd REFIX

REFIX ny Partner till DIF Hockey

Publicerad: 2016-09-23 10:13
Djurgården Hockey är glada att kunna presentera REFIX Avfuktning & Skadesanering som ny partner. REFIX kommer synas på dräkten och sargen på Hovet. 
- Det är alltid kul med nya partners som vill vara med på den resa Djurgården Hockey påbörjat för att bli bäst i Sverige igen, säger Viktor Randhem, säljare på Djurgården Hockey.
 
 Alexander Marklund, VD på REFIX. Berätta vilka ni är och vad är din roll?
-REFIX Avfuktning & Skadesanering erbjuder tjänster inom avfuktning, skadesanering och entreprenad i Stockholm och Mälardalen till försäkringsbolag, fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner. Vi har fem tjänsteområden: sanering, fukt, service, entreprenad och jour. Det som skiljer oss, är att vi håller i helheten och kunden får en kontaktperson som sköter projektet från start till slut. I grunden är vi ett kvalitetsinriktat serviceföretag och det är något vi aldrig tummar på, säger Alexander Marklund, VD på REFIX.

Varför väljer ni att samarbeta med Djurgården Hockey?
-Djurgården och REFIX har båda startat resan mot samma mål, fastän i olika branscher. Djurgården är mesta mästarna med 16 SM-guld och satsar mycket på egna talanger. De gör en spännande nysatsning på alla plan för att nå målet att bli mästare igen. Djurgården förbättrar även sitt företagsnätverk för att skapa bättre förutsättningar att kunna ligga i toppen av tabellen. Dessa punkter ovan faller väl samman med vad vi på REFIX också satsar på. Med detta samarbete är jag säker på att vi tillsammans kommer få positiva synergieffekter.

Vad ger det för fördelar att synas inom idrottssammanhang?
-Att synas inom idrottssammanhang har varit självklart från barnsben. Dels för att underlätta utvecklande av talanger, samt säkerställa att det finns alternativ för barn och ungdomar. Genom sporten kan de lära sig mycket nyttigt, såsom självförtroende, laganda, kämpaglöd och att man vinner och förlorar tillsammans. Dessa lärdomar kommer de ha med sig vare sig de fortsätter inom sporten eller gör något helt annat. På så sätt ligger mycket av våra barns utveckling inom sportens värld. Förutom för det sociala ansvar som jag anser företag har, så ger det även ett fantastiskt exponeringsvärde. Vi kommer att synas stort och brett över hela Sverige på grund av det allmänna intresset runt idrott och sociala medier.

Något annat spännande som händer under hösten för REFIX?
-Det händer mycket spännande saker på REFIX, som befinner sig i ett expansivt skeende. Med den förklarande slogan: ”REFIX – vaccinet mot fastighetssjukdomar” i kombination med att vi erbjudit ett större tjänsteutbud så har kunderna hittat rätt. För att hantera den ökade efterfrågan, kommer vi inom kort öppna ett kontor på södra sidan av Stockholm för att sköta våra projekt i den södra regionen. Vi gör som vår partner Djurgården, satsar mot toppen med engagemang, kvalité och service som grundstenar avslutar Alexander Marklund, VD på REFIX.

REFIX SPONSRAR

Nedan länkar till organisationer som REFIX sponsrar under 2016.